Code 95

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Beroepschauffeurs zijn verplicht elke 5 jaar 35 uur nascholing te volgen

om de code 95 te behouden

Complete Code 95 opleiding

Aanbieding: Complete code 95 opleiding nu voor €845,- (Excl. BTW en CBR-kosten. BTW-vrij voor particulieren)

Stel zelf de inhoud van dit pakket samen via onderstaande link

Bekijk hier alle Code 95 cursussen en meld je direct aan. 


Cursus voor code 95 in Oss

Wil je meer leren over code 95 middels een cursus in Oss? Bij Kees van Iersel Opleiding & Training in Oss, nabij Den Bosch, kan je een uitgebreide cursus of opleiding volgen die jou bekend maakt met de basisprincipes van code 95. Code 95 is een verplichte aantekening voor alle beroepschauffeurs binnen de EU, die aantoont dat je voldoet aan de basiskwalificaties. Met onze cursus voor code 95 zorg je ervoor dat je professioneel en veilig de weg op kunt, geheel volgens de Europese richtlijnen.

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Wij bieden een cursus of complete opleiding voor code 95 aan

Elke beroepschauffeur weet het: om de vijf jaar moet je 35 uur nascholing volgen om je code 95 te behouden. Dit is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een kans om je kennis en vaardigheden als chauffeur te verbeteren en up-to-date te houden. Door onze cursus voor code 95 of transportopleiding te volgen, voldoe je aan deze eis en blijf je bekwaam in je vak. Onze cursussen bestaan uit verschillende onderdelen en zijn specifiek ontworpen om aan alle eisen te voldoen. Voor slechts €845,- (exclusief btw- en CBR-kosten, btw-vrij voor particulieren) bieden wij een complete opleiding voor code 95 aan, inclusief een examen, zodat je zeker weet dat je volledig voorbereid bent.

Meld je direct aan

Of je nu je kennis over code 95 wilt verlengen of nieuw bent in dit veld, onze cursus voor code 95 is de perfecte aanvulling op jouw rijbewijs. Het is belangrijk om als beroepschauffeur up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen en regelgevingen. Meld je direct aan voor een cursus of opleiding voor code 95 bekijk de beschikbare data.

Hoog slagingspercentage
Meteen beginnen
Persoonlijk en betrokken