Nascholing voor code 95 in regio Den Bosch

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Bij Kees van Iersel Opleiding & Training bieden we voor code 95 nascholing aan in Oss, nabij Den Bosch. We geven gespecialiseerde cursussen die voldoen aan de EU-richtlijnen. Deze 35 uur durende nascholing is noodzakelijk om je kwalificatie actueel te houden en te zorgen dat je veilig en volgens de nieuwste standaarden blijft rijden.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Meld je direct aan voor een cursus of opleiding voor code 95 bekijk de beschikbare data.

Wij bieden op diverse manieren nascholing aan om code 95 te houden

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan transportopleidingen. Een voorbeeld hiervan is de opleiding voor code 95. Dit is een uitstekende manier van nascholing voor code 95 en zorgt ervoor dat je jouw beroepskwalificatie behoudt. Door praktijkgerichte lessen en relevante theorie word je optimaal opgeleid. Je sluit af met een examen. Zo garanderen we dat je niet alleen aan de verplichtingen voldoet, maar ook je vaardigheden als professioneel chauffeur verder ontwikkelt.

Meld je aan en vergroot jouw kennis

Wil je jouw kennis van code 95 vergroten? Nascholing voor code 95 is niet alleen een vereiste elke vijf jaar, maar ook de perfecte aanvulling op jouw rijbewijs. Onze lesmethodes zijn ontworpen om je kennis up-to-date te houden en je rijvaardigheden te verbeteren. Meld je direct aan. Zorg dat je niet achterblijft en blijf bevoegd en bekwaam in je vak als beroepschauffeur.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken