Code 95 op jouw rijbewijs

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Wil je code 95 op jouw rijbewijs hebben? Dit is noodzakelijk voor iedereen die beroepsmatig met een vrachtwagen of bus rijdt. Het toont aan dat je voldoet aan de Europese richtlijnen voor vakbekwaamheid. Bij Kees van Iersel Opleiding & Training in Oss helpen we je graag met het behalen van deze belangrijke kwalificatie. Wij bieden de nodige opleidingen en begeleiding om te zorgen dat code 95 op jouw rijbewijs wordt bijgeschreven.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Meld je direct aan voor een cursus of opleiding voor code 95 bekijk de beschikbare data.

Code 95 op jouw rijbewijs laten toevoegen

Om code 95 op jouw rijbewijs toe laten te voegen, moet je eerst een gespecialiseerde cursus in code 95 volgen. Gedurende deze tijd bereid je je voor op het officiële examen. Na een succesvolle afronding hiervan wordt code 95 aan je rijbewijs toegevoegd, waarmee je bevoegdheid als beroepschauffeur officieel erkend wordt. Het is ook belangrijk om te weten dat code 95 periodiek verlengd moet worden, om zo te blijven voldoen aan de laatste eisen en standaarden van vakbekwaamheid.

Vergroot jouw kennis en meld je aan

Code 95 op jouw rijbewijs laten toevoegen betekent een stap vooruit in je professionele carrière. Dit doe je door onze transportopleiding te volgen. Wij bieden diverse cursussen aan die jou niet alleen klaarstomen, maar ook jouw kennis en vaardigheden als chauffeur aanzienlijk vergroten. Bekijk onze beschikbare data en meld je aan om te beginnen met het verrijken van je vakbekwaamheid.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken