Code 95 verlengen

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Dien je jouw code 95 te verlengen? Dit is een belangrijke stap voor elke beroepschauffeur om te blijven voldoen aan de Europese richtlijnen voor vakbekwaamheid. Bij Kees van Iersel Opleiding & Training in Oss begrijpen we het belang van het up-to-date houden van jouw kwalificaties. Code 95 verlengen betekent dat je jouw kennis en vaardigheden aanscherpt, waardoor je veilig en volgens de nieuwste standaarden blijft rijden.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Meld je direct aan voor een cursus of opleiding voor code 95 bekijk de beschikbare data.

Code 95 verlengen om deze te kunnen behouden

Om code 95 op jouw rijbewijs te behouden, is het noodzakelijk om je code 95 te verlengen. Dit proces omvat het volgen van een cursus of opleiding die specifiek is gericht op beroepschauffeurs. Je sluit deze af met een examen. Na een succesvolle afronding wordt jouw code 95 verlengd, waarmee je aantoont dat je nog steeds voldoet aan de vereisten van vakbekwaamheid. Het is een investering in jezelf en jouw carrière als professionele chauffeur.

Bekijk de beschikbare data en schrijf je in

Code 95 verlengen is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een kans om jezelf te ontwikkelen en te verzekeren van een toekomst in het beroepsvervoer. Een transportopleiding volgen is hier de ideale manier voor. Wij bieden diverse cursussen aan die jouw kennis vergroten. Meld je direct aan en bekijk de beschikbare data. Zo blijf je bekwaam, veilig en competitief in je vakgebied.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken