Code 95 halen in Oss

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Wil je code 95 halen in Oss? Dan zit je bij Kees van Iersel Opleiding & Training in Oss goed. Wij bieden je de mogelijkheid om via een examen jouw certificering voor code 95 te behalen of te vernieuwen. Met ons als je partner kun je erop vertrouwen dat je alle nodige kennis en vaardigheden opdoet om veilig en volgens de laatste normen de weg op te gaan.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Meld je direct aan voor een cursus of opleiding voor code 95 bekijk de beschikbare data.

Code 95 halen door een examen te doen

Onze cursussen zijn ontworpen om je volledig voor te bereiden op het examen voor code 95. Je leert alles over de nieuwste verkeersregels, rijtechnieken en veiligheidsnormen middels theorie. Daarnaast besteden we aandacht aan praktische vaardigheden, zodat je ook in de praktijk uitblinkt. Of het nu gaat om het veilig vervoeren van goederen of het efficiënt omgaan met brandstof, bij ons krijg je de nascholing voor code 95 die je nodig hebt om te slagen.

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Wil je jouw kennis van code 95 uitbreiden of is dit de eerste keer dat je hiermee aan de slag gaat? Code 95 halen is een belangrijke stap wanneer je deze code wilt toevoegen op jouw rijbewijs. Met de informatie van deze transportopleiding is dit mogelijk. Meld je direct aan en bekijk de beschikbare data. Onze cursussen zijn zowel geschikt voor beginners als ervaren chauffeurs die hun certificering moeten vernieuwen.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken