Code 95 in de praktijk

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Wil je code 95 in de praktijk ervaren? Bij Kees van Iersel Opleiding & Training in Oss bieden we je die mogelijkheid. Code 95 in de praktijk houdt in dat je niet alleen de benodigde theorie leert, maar deze ook direct toepast in realistische rijsituaties. Dit praktijkgerichte onderdeel is belangrijk om de fijne kneepjes van het vak te leren en je voor te bereiden op de uitdagingen die je als professionele chauffeur tegenkomt.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Meld je direct aan voor een cursus of opleiding voor code 95 bekijk de beschikbare data.

Code 95 op verschillende manieren in de praktijk uitvoeren

Een cursus voor code 95 omvat meer dan alleen maar rijden; het is een combinatie van theorielessen en het in de praktijk brengen van deze kennis. Deze combinatie is nodig, omdat de hedendaagse wegen en regelgeving continu veranderen. Ook is het van groot belang dat beroepschauffeurs niet alleen weten wat er van hen wordt verwacht, maar ook hoe ze dit in verschillende situaties moeten toepassen. Denk aan energiezuinig rijden, het veilig vervoeren van goederen, of het correct handelen in noodsituaties. Al deze aspecten komen aan bod tijdens onze lessen in code 95, waardoor je theorie en praktijk leert integreren.

Ervaar deze leerzame praktijklessen en meld je aan

De voordelen van code 95 aan jouw rijbewijs toevoegen zijn aanzienlijk. Het verhoogt niet alleen je marktwaarde als chauffeur, maar zorgt ook voor een hoger niveau van professionaliteit en veiligheid op de weg. Wanneer je je aanmeld voor onze transportopleiding, vergroot je kennis van code 95 door middel van theorielessen en brengt wat je hebt geleerd direct in de praktijk. Meld je nu aan en start met het verrijken van je vaardigheden en kennis.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken