Rijscholen voor een vrachtwagenrijbewijs in Oss

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Er zijn diverse rijscholen in regio Oss waar je een vrachtwagenrijbewijs kunt behalen. Kees van Iersel Opleiding & Training in Oss is hier een van. Onze ervaring en toewijding maken ons een voorkeurskeuze. Wij hanteren een persoonlijke aanpak zodat jij op jouw tempo jouw rijbewijs kunt behalen.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Sluit je aan bij duizenden tevreden leerlingen en start vandaag nog jouw weg naar het vrachtwagenrijbewijs!

Hoe onderscheiden wij ons van andere rijscholen waar je een vrachtwagenrijbewijs kunt behalen?

Ten opzichte van andere rijscholen, onderscheiden wij ons met een hoog slagingspercentage en de mogelijkheid om meteen te beginnen met jouw vrachtwagenrijbewijs. Ons team van ervaren instructeurs staat klaar om jou de fijne kneepjes van het vak te leren, met behulp van de nieuwste leermiddelen en lesvoertuigen. Wij hanteren daarnaast een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij jij als leerling centraal staat. Wil je bijvoorbeeld liever een verkorte opleiding doen voor jouw rijbewijs C? Dan bieden we je deze optie ook aan.

Begin jouw rijavontuur bij ons en meld je aan

Onze flexibiliteit en toewijding aan jouw succes onderscheiden ons van andere rijscholen waar je een vrachtwagenrijbewijs kunt behalen. Met onze jarenlange ervaring in transportopleidingen en duizenden tevreden leerlingen, staan we klaar om ook jou naar je rijbewijs te begeleiden. Neem contact met ons op om te starten met de opleiding voor jouw vrachtwagenrijbewijs. Dit doe je door ons te bellen via 0412 – 45 16 28 of het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken