Opleiding voor een vrachtwagenrijbewijs in Oss

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Zoek je een opleiding voor een vrachtwagenrijbewijs in Oss? Bij Kees van Iersel Opleiding & Training bieden in Oss we je deze mogelijkheid. Onze werkwijze is erop gericht om jou niet alleen voor te bereiden op het examen, maar ook om je alle vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn voor een succesvolle carrière als chauffeur. Met onze opleiding voor een vrachtwagenrijbewijs leg je een solide basis voor je toekomst op de weg.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Sluit je aan bij duizenden tevreden leerlingen en start vandaag nog jouw weg naar het vrachtwagenrijbewijs!

Middels onze interessante opleiding haal jij jouw vrachtwagenrijbewijs

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden? Dan dien je eerst jouw rijbewijs C te behalen. Een grondige opleiding is de basis voor jouw vrachtwagenrijbewijs. Onze transportopleiding omvat alle belangrijke onderdelen, van praktijklessen in het besturen van een vrachtwagen tot theorielessen over verkeersregels, veiligheid, en ladingzekering. Bij ons leer je alles wat nodig is om veilig en met kennis van zaken de weg op te gaan als chauffeur.

Start met jouw rijbewijs en neem contact met ons op

Ben je klaar om te beginnen met de opleiding voor jouw vrachtwagenrijbewijs? Bel ons dan via 0412 – 45 16 28 en zet de eerste stap richting jouw carrière in de transportwereld. Bij ons kun je daarnaast niet alleen een standaard vrachtwagenrijbewijs halen. We bieden ook mogelijkheden voor uitbreidingen, waaronder rijbewijs CE.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken