Rijbewijs C in Oss

Hoog slagingspercentage
Persoonlijk en betrokken
SOOB gecertificeerd

Wil je jouw rijbewijs C in Oss halen? Bij Kees van Iersel Opleiding & Training in Oss bieden we je deze mogelijkheid met een professionele en persoonlijke aanpak. Onze methode is gericht op jouw succes, waarbij we gebruikmaken van ervaren instructeurs en lesmateriaal dat volledig is afgestemd op de eisen voor het rijbewijs C.

vrachtwagen

Bekijk de beschikbare data en meld je aan

Ervaar het verschil met onze rijschool, waar flexibiliteit en toewijding jouw succes garanderen. Sluit je aan bij duizenden tevreden leerlingen en start vandaag nog jouw weg naar het vrachtwagenrijbewijs!

Onze ervaren instructeurs helpen jou bij het behalen van een rijbewijs C

Een opleiding tot vrachtwagenchauffeur is de basis voor het rijbewijs C. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door het hele traject, van de basisbeginselen tot aan het succesvol afronden van je examen voor het vrachtwagenrijbewijs. We zorgen ervoor dat je niet alleen slaagt voor je examen, maar ook de kennis en vaardigheden bezit die nodig zijn om chauffeur te zijn. Bij ons krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om met vertrouwen aan je examen te beginnen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een aanvullende cursus voor code 95 te doen, noodzakelijk wanneer je beroepsmatig als chauffeur aan de slag wilt gaan.

Begin jouw rijavontuur en meld je aan

Ben je klaar om je rijbewijs C te behalen? Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal en we helpen je graag bij het realiseren van jouw doelen. Schrijf je in voor onze transportopleiding en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière. Neem contact met ons door ons te bellen via 0412 – 45 16 28. Zo weet je gelijk wanneer je kunt starten, ook wanneer je liever jouw rijbewijs CE wilt behalen.

Contactformulier

    Hoog slagingspercentage
    Meteen beginnen
    Persoonlijk en betrokken