KEES VAN IERSEL KIJKT VOORUIT

Nieuwe locatie in Oss voor Verkeersschool Van Iersel

Verkeersschool kees Van Iersel gaat haar locatie aan de Vinkelsestraat in Heesch verruilen voor Industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss. De manier van opleiden van chauffeurs verandert door het gebruik van simulatoren in de opleiding en het meer digitaal onderhouden van kennis en kunde van chauffeurs. Hierdoor worden andere opleidingseisen gesteld aan de huisvesting. De belangrijkste reden voor Verkeersschool van Iersel om op zoek te gaan naar een beter passende locatie waarin zij kan meegroeien in deze ontwikkeling en chauffeurs veilig de weg op kan laten gaan.

Locatie Industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss

Uitgangspunt voor Verkeersschool Van Iersel was een locatie vinden in de directe omgeving van Heesch. Dat is gelukt met de huur van de locatie op Industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss, slechts 3 km van de huidige opleidingslocatie. Dit voormalig Heineken pand wordt nu gehuurd door Vetipack. Vetipack benut niet de totale ruimte en verhuurt een groot deel van het kantoor, alsmede het parkeerterrein en een klein deel van de grote bedrijfshal aan Verkeersschool van Iersel.

Mariëtte van der Steen – van Iersel: “Kees en ik zijn heel erg blij dat we deze locatie hebben gevonden voor onze dienstverlening en opleidingsfaciliteiten. Het is een modern pand op een nagenoeg nieuw industrieterrein waar veel logistieke dienstverleners zijn gevestigd. Daar passen wij heel goed bij. Er is voldoende ruimte om de chauffeurs op te leiden of bij te spijkeren met de juiste hulpmiddelen. Naast een uitstekende bereikbaarheid vanuit de A59, A50 en de doorgaande weg naar Oss . Tenslotte is er voldoende parkeerruimte voor auto’s van cursisten en het stallen van vrachtwagens.”

Altijd in de buurt/Voorbereid voor de toekomst

Vooruit- en terugkijken is in de wereld van transportopleidingen belangrijk, letterlijk en figuurlijk. Want er verandert veel, en tegelijkertijd willen we ook het goede behouden.

Verkeersschool van Iersel heeft altijd vooropgelopen in deze veranderingen en blijft dat ook in de toekomst doen. Verkeersschool van Iersel geeft rijopleidingen op basis van dezelfde principes die ze al jaren hanteert: transparant, oprecht en vooral: goed. Vanaf 1 Juni wordt dat gedaan op de opleidingslocaties Industrieterrein Vorstengrafdonk in Oss.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Hoog slagingspercentage
Meteen beginnen
Persoonlijk en betrokken