Verkeersschool Kees van Iersel Kijkt Vooruit!

Vooruit- en terugkijken is in de wereld van transportopleidingen belangrijk, letterlijk en figuurlijk. Want er verandert veel, en tegelijkertijd willen we ook het goede behouden. Verkeersschool van Iersel heeft altijd vooropgelopen in deze veranderingen en blijft dat ook in de toekomst doen. We geven rijopleidingen op basis van dezelfde principes die we al jaren hanteren: transparant, oprecht en vooral: goed.

Voorop lopen vraagt om de juiste faciliteiten

Wat er verandert is de manier waarop we chauffeurs gaan opleiden. Simulatoren in de opleiding en het meer digitaal onderhouden van kennis en kunde van chauffeurs worden binnen enkele jaren gemeengoed bij een transport en rij-opleiding. Een onontkoombare beweging om chauffeurs veilig de weg op te laten gaan. Ook wij groeien daar in mee. Daarom hebben wij onderzocht wat dit betekent voor de eisen die gesteld gaan worden aan bijvoorbeeld onze huisvesting.

We moeten helaas constateren dat onze huidige locatie aan de Vinkelsestraat in Heesch niet meer voldoet voor deze opleidingsfaciliteiten. We hebben dan ook de keuze gemaakt om Verkeersschool van Iersel op andere locaties voort te zetten. Met de kwaliteit en het maatwerk die u van ons gewend bent. De huidige locatie in Heesch gaan we in de komende periode overdragen aan de gebroeders van Santvoort  (Teun en Willem van Santvoort).

We blijven in de buurt

Uiteraard blijft Verkeersschool van Iersel in Heesch of directe omgeving. Op dit moment lopen diverse verkenningen voor een geschikte locatie, waarin wij chauffeurs kunnen opleiden of bijspijkeren met de juiste hulpmiddelen. Zodra wij hier meer over kunnen vertellen, laten we het direct weten. Tot die tijd blijven wij gewoon aan de Vinkelsestraat, waar we u of uw chauffeurs graag zien!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
We zien u graag (terug) in de toekomst!

Verkeersschool van Iersel

Mariëtte van der Steen – van Iersel
Kees van Iersel

Hoog slagingspercentage
Meteen beginnen
Persoonlijk en betrokken