Aanhanger (BE)

Aanhanger rijbewijs BE halen in Brabant? Dat kan bij Kees van Iersel Opleiding & Training uit Oss. Bij ons leer je in de praktijk de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger, caravan of paardentrailer. Met een vaste instructeur leer je achteruit rijden met een aanhanger, inparkeren en aan- en afkoppelen van de aanhanger. Binnen één dag kun je jouw aanhanger rijbewijs BE halen.

Lees hieronder meer over de tarieven, de rijopleiding in praktijk en hoe je jouw aanhanger rijbewijs BE in één dag kunt halen.

Praktijk

De rijopleiding

Leren in de praktijk
Tijdens de rijopleiding heb je een vaste instructeur, waarmee je zelf het aantal rijlessen en de tijden hiervan kunt inplannen. Er wordt les gegeven in blokken van 2 uur aan de hand van onze instructiekaart, waardoor je tijdens de rijopleiding alle exameneisen doorloopt. Ook worden hierop jouw vorderingen genoteerd.

Het examen

Geen apart theorie-examen
Voor het rijbewijs BE hoef je geen apart theorie-examen af te leggen. Je theoretische kennis heb je al getoond bij het behalen van het rijbewijs voor de personenauto. Aan de hand van jouw vorderingen kun je in overleg met jouw instructeur zelf de examendatum bepalen. Het examen duurt 55 minuten en mag worden afgelegd door iedereen die 18 jaar of ouder is en in het bezit is van een geldig rijbewijs B.

In één dag

Wil je graag zo snel mogelijk jouw aanhanger rijbewijs (BE) behalen? Met de dagopleiding van Kees van Iersel Opleiding & Training volg je de opleiding en doe je praktijkexamen in één dag. Heel efficiënt, zeker als je enige ervaring hebt in het rijden met een middenasaanhangwagen achter de auto.

Het dagprogramma

07.45 uur Ontvangst op de verkeersschool
07.55 uur Aanvang opleiding BE
12.00 uur Lunchpauze
12.30 uur Vervolg opleiding BE
14.45 uur Voorbereiding examen
14.55 uur Start praktijkexamen
15.50 uur Einde examen met examenuitslag
15.55 uur Terugkeer naar de verkeersschool
16.30 uur Einde opleidingsdag

Tarieven *

Rijles (per 60 minuten) 67,50
Praktijkexamen 330,00
Dagopleiding (6 uur rijles + Praktijk Examen) 705,00
* Tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en inclusief btw
Hoog slagingspercentage
Meteen beginnen
Persoonlijk en betrokken