Medewerker planning en administratie

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar voor een te gekke baan met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en houd jij altijd het hoofd koel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben per direct een plekje vrij voor jou.

Wat ga je doen?

Jij bent een aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. In overleg met hen verzorg je de administratie van de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast houd jij je bezig met de administratie van allerlei voorkomende werkzaamheden, zoals het invoeren van leerling gegevens en het aanmaken van subsidieaanvragen en: niks is jou te gek! Naast deze taken heb jij oog voor commerciële kansen en denk je hierover actief mee met jouw collega’s en de klanten. Geen dag is hetzelfde bij Verkeersschool Kees van Iersel Samen met jouw twee vaste collega’s ben jij dag in dag uit bezig met hetzelfde doel: de klant staat centraal en de ondersteuning bieden aan je collega’s. Daarnaast dragen wij graag uit dat we trots zijn op ons bedrijf en haar behaalde resultaten, Ook jij mag hier je steentje aan bij gaan dragen.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

Je organiseert graag, je bent stressbestendig, klantgericht en klantvriendelijk. Je bent handig met computers en social media. Waar jij een ‘nee’ hoort, ga je op zoek naar de mogelijkheden die er wèl zijn en je bent dan ook niet bang om initiatief te tonen. Je bent een echte teamspeler. Je bent bereid om in geval van nood (verlof of ziekte van je collega’s) extra te werken om dit samen met je collega’s op te lossen. Wat er ook op je pad komt: je denkt in oplossingen en je steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heb jij MBO werk- en denkniveau en ben jij 20 tot 30 uur per week beschikbaar. Ook heb jij ervaring met Microsoft Office (Word/Excel).

Aanbod 

Werken bij Verkeersschool Kees van Iersel

Wij bieden jou een te gekke baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in ieder geval op Zaterdagen van 08:00 tot 13:30 uur als er cursussen op de planning staan. De overige dagen zijn in overleg met jou. We hebben goede arbeidsvoorwaarden en denken graag met je mee over jouw groei binnen ons bedrijf. 

 

Interesse? 

Neem contact op met: 

Mariëtte van der Steen-van Iersel 

0412-451628 

Hoog slagingspercentage
Meteen beginnen
Persoonlijk en betrokken