Theorie

Klassikaal of online
Op onze vestiging in Oss verzorgen wij theorie-opleidingen om je goed voor te bereiden op het theorie-examen. Deze cursussen bestaan uit 3 zaterdagen van 08.30 – 15.30 uur. Het is ook mogelijk om alleen de examentraining te volgen in de middaguren (12.30 – 15.30 uur). Deze theorie-opleiding vindt plaats op onze locatie in Oss (Molenweg 83).

Wil je zelf de theorie leren? Dat kan met onze online cursus. Je volgt in je eigen tempo de lessen en maakt zelfstandig tentamens en proefexamens. In totaal kun je 4 maanden gebruik maken van de online cursus.

Examen
Het theorie-examen wordt afgenomen bij het examenbureau van het CBR, het duurt 45 minuten en je krijgt in totaal 65 vragen over gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.

Momenteel hebben we geen klassikale opleidingen gepland staan. Wilt u een berichtje van ons wanneer we weer gaan starten? Dan kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten bij onze administratie. We nemen dan contact met u op zodra er een nieuwe opleiding gepland wordt.